ÁSZF

TP online-szülésfelkészítés Szabályzata

 • A TudatosPocakos online-szülésfelkészítés üzemeltetője a Top-Tudat Kft., későbbiekben ’Üzemeltető’.
 • A TudatosPocakos online-szülésfelkészítés résztvevői, későbbiekben ’Résztvevő(k)’.

Általános tanfolyami információk

 • A tanfolyam hozzáférhetősége: 1 hónap, és amennyiben megérkezik a Résztvevőtől az átutalás (a tanfolyamra szánt összeg) Üzemeltető bankszámlájára, onnan tehet fel 2 kérdést szakértőinknek, és a hozzáférése is meghosszabbodik a megadott terminus (szülés várható dátuma) + 1 hónap időtartamra (ez azért is lehet hasznos, mert a szoptatással kapcsolatos leckék a szülés utáni időszakban – amikor ez igazán aktuálissá válik- is elérhetőek lesznek)
 • A Résztvevő vállalja, hogy a tanfolyamról szöveges értékelést ad az első belépéstől számított 1 hónapon belül az info@tudatospocakos.hu email címre, valamint hozzájárul, hogy azt az Üzemeltető megoszthassa (pl. honlapján, FB oldalán, szóróanyagain…).
 • A tanfolyam anyagai a Résztvevők számára létrehozott zárt oldalon válnak elérhetővé.
 • Az összes lecke egyszerre hozzáférhető, de mindenki a saját ütemében haladhat velük. Javaslat: napi szinten egy-egy lecke megnézése, átgondolása, feldolgozása ajánlott, így hagyunk időt arra, hogy minden új információ ülepedjen és a helyére kerüljön. Mivel nem vagyunk egyformák, biztosan lesznek olyan leckék, ami valakit nagyon, valakit kevésbé érdekel, van mód a leckék közötti átjárásra. A sorrend egy általunk kitalált tematika alapján épül fel, de úgy haladhattok vele, ahogyan az számotokra a legideálisabb.
 • A belépéshez szükséges adatokat e-mailben fogjuk megküldeni.
 • A TudatosPocakos online-szülésfelkészítés rendszere zártkörű, csak a Résztvevők látogathatják.
 • Az Üzemeltető a Résztvevők személyes adatait bizalmasan kezeli, azokat harmadik félnek nem adja ki, és garantálja a törvényes adatvédelem betartását.

A tananyagról

 • A tananyag minden leckéje írásos és hanganyagból álló videó.
 • A tananyag minden leckéje online elérhető.
 • A tananyag az Üzemeltető tulajdonát képezi így annak továbbítása és jogszerűtlen felhasználása, valamint értékesítése tilos, és a rendszer használatából történő kizárást von maga után, valamint büntetőjogi következményekkel jár! Amennyiben ilyen esetre fény derül, az Üzemeltető jogosult a Résztvevő ellen jogi úton kártérítési pert indítani.
 • Az Üzemeltető a Résztvevő hozzászólásait tekintve moderátori jogokkal bír.
 • Töröljük a közerkölcsöt sértő, a trágár kifejezéseket használó, a személyeskedő, rágalmazó, személyiségi jogokat sértő, törvénybe ütköző vagy törvénysértésre felhívó megnyilvánulásokat. Az ilyen tartalmú üzenetek teljes szövege – a tartalom vizsgálata nélkül törlésre kerül. Ha a Résztvevő ilyet tapasztal, jelezze felék elérhetőségeink bármelyikén.

Az előadások tájékoztató jelleggel szolgálnak, nem helyettesítik a szakszerű várandósgondozást, a szakorvos általi ellátást, diagnózis felállítására nem alkalmasak!

A várandósgondozás, vagy a szakorvoshoz fordulás elmaradásából származó esetleges hátrányos következményekért felelősséget nem vállalunk!
Az ismertetett lehetőségek, eljárások, terápiák helyenként, esetenként és személyenként mások lehetnek.

Bizonyos esetekben szakorvosi ellátás válhat szükségessé, így komolyabb tünet vagy probléma felmerülése esetén, keresse fel a területileg illetékes szakrendelőt, konzultáljon kezelőorvosával!

Résztvevő tudomásul veszi, hogy csak és kizárólag saját célra használja fel a TudatosPocakos által összeállított szülésfelkészítő anyagot.