Turai Petra – TP lelke

Turai Petra vagyok, a TudatosPocakos megálmodója, megalapítója, menedzsere és lelke. Férjemmel és két kisgyermekünkkel élek Budapesten.

Közgazdász diplomával banki szférában dolgoztam 5 évig, míg nem lettem édesanya, utána egyre inkább azt éreztem, az a munka a családdal összeegyeztethetetlen. Pályamódosításra szántam el magam. Így a gyermekeimmel itthon töltött idő alatt elvégeztem egy egészségügyi és egy természetgyógyász alapképzést, majd a dúlának tanultam. Azóta kismamákkal foglalkozom a várandósság, a szülés és a gyermekágy idején. A motivációm az volt, hogy mindkét szülésemnél nagyon nagy segítséget jelentett a dúlám, a vele kialakult bizalmi kapcsolat, a fizikai támasz, a megszakítás nélküli jelenléte, a kommunikáció (várandósság alatt és a szülőszobán). Jelenleg anyai és dúlai tapasztalataimat összevetve segítem tudásom legjavát nyújtva a hozzám forduló kismamákat, párokat.

Fontosnak tartom, hogy a párok minden olyan információt megkapjanak, melyek kétségeiket eloszlatják, hogy megértsék ezen időszak testi – lelki változásait.

Óriási jelentőséggel bír, hogy ez a meghatározó élmény kiben milyen nyomot hagy!

bekesdulakor.hu/turai-petra/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.